Inneholder annonselenker

ANNONSØRINNHOLD FRA VISIT GREECE

greece.jpg


Hellas ønsker verden velkommen!

En endeløs kyst med krystallklart vann, rikelige med sol, sterke smaker og strålende solnedganger.

Evia, Aidipsos Photo: GNTO/Y. Skoulas

Adopter Aristoteles´ motto «Hjernens energi er essensen i livet».

Varme og mineralske naturlige kilder finnes faktisk på hele 850 steder rundt omkring i landet. Her kan du få behandling for kliniske tilstander på en naturlig måte, i tillegg til helende behandlinger med tang  og tare, saltvann og havleire. Det hjelper deg å overvinne angst og stress, og forbedre din mentale helse.
Evia, noen ganger omtalt som Euboia, er den nest største øya i Hellas, ligger faktisk rett utenfor Athen.

Helse og velvære

Nord på øya finner du Aidipsos, den mest berømte spabyen i Hellas. Det sjarmerende stedet er tilgjengelig via ferge fra Arkitska i Sentral-Hellas, men er også bare halvannen time med bil langs den nasjonale motorveien fra Athen. De helsebringende egenskapene til Aidipsos´ varme kilder har vært kjent siden gamle tider, og er faktisk nevnt i skriptene til Plutarch, Strabo og Aristoteles.

Aidipsos Photo: GNTO/Y.Skoulas

Aidipsos: Byen for spa og velvære

Kamena Vourla er en av Hellas´ mest kjente helseresorter, kun 178 kilometer nord for Athen. Stedet har vært et kjent kurbad i flere århundrer. I 1926 oppdaget kjemikeren Michail Pertesis at vannet i området inneholdt uvanlig mye radon, som man tror har stor helsebringende effekt.

Kammena Vourla, foto GNTO M Mandreka

Kamena Vourla, Hellas' mest kjente helseresort

Coastal and oceanic landforms, Body of water, Natural landscape, Promontory, Coast, Mountain, Sound, Sea

Fotturer, natur og landsbyliv

Er du en naturelsker? Søker du opplevelser som vil få adrenalinet til å pumpe? Hellas har mer å by på enn sol og strand. Oppdag et Hellas litt utenom normalen og besøk imponerende fossefall, skog og fjell.

Aráchova er en fjellandsby med idyllisk beliggenhet ved foten av Mt. Parnassus i Viotia i det sørlige Hellas. Dette er den mest kosmopolitiske vinterdestinasjonen i Hellas, en favoritt blant skielskere og celebriteter, samt førstegangsreisende som bare vil slappe av i vakre omgivelser i fjellet med moderne fasiliteter.

Arachova Photo: GNTO/K.Vergas 

Aráchova, fjellandsbyen

Denne fotturen er del av et internasjonalt system av anbefalte turer. Start i landsbyen Eptálofos og gå helt til historiske Delphi, hvor orakelet en gang fremsa sine spådommer.

Central Greece Delphi Oracle, foto: GNTO/C.Moustafelou

Eptálofos, orakelet i Delphi

Ancient roman architecture, Historic site, Sky, Ruins, Landmark

Er du en naturelsker? Søker du opplevelser som vil få adrenalinet til å pumpe? Karpenisi er den perfekte destinasjonen med bade tradisjonelt landsbyliv og masse aktiviteter hele året. Ta turen til hjertet av gresk natur og se ravine med imponerende fossefall, tykke skoger og raske elvestrømmer.

Karpenisi, foto: GNTO/Compliments of P.Mourmas

Karpensis, hjertet av gresk natur

Med beliggenhet mellom Antirro og Mornos-elven er Nafpaktos en av de vakreste byene i Aitoloakarnania-distriktet. De idylliske strendene vender ut mot Korintbukta, mens majestetiske fjell strekker seg opp bak selve byen. Den venetianske havna og festningen er synlig bevis på byens rike historie. 

Nafpaktos, foto GNTO K Kouzouni

Nafpaktos, en av de vakreste

Human settlement, City, Coast, Sea, Sky, Roof, Town

Reis gjennom det storslåtte fjellandskapet i Fokis, og ut til smellvakre kystbyer med rik maritim historie. Modige sjømenn trosset Middelhavets stormer for å søke ly i de naturlige havnene Agora og Chirloakas i Galaxidi, og byens museer er reflekterer den viktige rollen sjøfart har hatt i denne regionen. 

Galaxidi, foto: GNTO K Vergas

Galaxidi

Innholdet er laget av Visit Greece og oversatt og designet av Vagabond Reiselyst.

Vagabond Reiselyst er ikke ansvarlig for det redaksjonelle innholdet i denne annonsen.